VIP Silver
Vietovė
Apie mane
Domina: draugystė
Zodiakas: jautis
Gimimo data: gegužės 8 d.
Muzika: Klausau
Knyga, filmas: Daug skaitau...
Sporto šaka: Sachmatais megstu zaisti, tik nerandu kas siais laikais moketu...
Hobis, pomėgiai: Sokis-mano gyvenimas, kelia nuotaika... pašokam? <img src="//img.draugas.lt/images/ikoneles/pack/0/75.gif" class="img-responsive emo emo0" alt="" />
Charakteris: Tikrai yra
Su kuo norėčiau susipažinti: Nenoriu gauti laisku nuo vyru be nuotrauku, nutrukusiu nuo grandines, teistu, alfonsu, vaiku ir ale uzsenieciu... Vis dar tikiu meile iš pirmo žvilgsnio, kuri sujaukia mintis, kuri neleidžia užmigti... Tikrai jaučiu, kad čia šioje gausybėje Jis tikrai yra. ir Jis ras mane, jei išdrįs ne tik spaudinėti mygtukus norėdamas susitikti, bet parašys tuos kelis žodžius... kurie gal ir taps naujos gražios pažinties pradžia... jeigu Tu daugiau kaip 3 kartus pažiūrėjai mano anketą, reiškia jau atėjo laikas parašyti... Su pagarba Irina Dar karta prasau idemiai skaitykite nelaisvi ar vede niekada Ne! Ne! Ne! Nera atstumu, o yra... Ir dar jeigu vyrai svesdami gimimo diena minusuojate, kas met metelius, tai ko gero reikia prideti kokius 5-10 metu. Jau jusu tie 50 ir t. t. meteliai pasidare juokingi sedint cia po 10-15 metu. Meluojate tai nerasykite ir nedarykite jokiu veiksmu dedami laika. Aferistai einate pro sali...
Anketos statistika
Prisijungta: prisijungusi
Dovanos

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!