VIP Silver
Vietovė
Apie mane
Pseudonimas: Šypsenėlė
Domina: draugystė, ilgalaikiai santykiai
Zodiakas: dvyniai
Gimimo data: birželio 10 d.
Muzika: Jurga Šeduikytė, Céline Dion, Rammstein... užplūdusiai nuotaikai užpildyti...
Knyga, filmas: Robin Sharma. Vienuolis, kuris pardavė "Ferrarį" - tai istorija apie Džulianą Mantlį, žymų advokatą, kuris dėl netvarkingo gyvenimo būdo patiria beveik mirtiną širdies smūgį pilnoje teismo salėje. Jo fizinė negalia sukelia ir dvasios krizę, kuri paskatina jį keisti gyvenseną ir ieškoti atsakymų į svarbiausius būties klausimus...
Sporto šaka: Vaikščiojimai visur: gamtoje, mieste, savo mintyse... dviratis - jausti gyvenimo ritmą... bėgimas - į laimę ir sėkmę!
Hobis, pomėgiai: Dviratis ir automobilis - geriausia priemonė mėgautis gyvenimu!
Charakteris: Dvynys - pats geriausias draugas, mylintis, supratingas, bendraujantis ir dalyvaujantis, jei su tokiu dar nesusipažinai, paskubėk, nes gyvenimas praeis pro šalį <img src="//img.draugas.lt/images/ikoneles/pack/0/75.gif" class="img-responsive emo emo0" alt="" />
Su kuo norėčiau susipažinti: Jei žmogus gyvendamas neįsigyja vis naujų draugų, jis netrukus pasijus likęs vienas. Draugystes reikia nuolatos puoselėti ir plėsti. (Romėnų politikas ir filosofas Marcus Tullius Cicero) Tikėdamasi rasti laimę, aš leidžiuosi į nepaprastą kelionę šiame gyvenime, noriu susipažinti su ypatingu žmogumi, pažinti jo būdą, pažadinant proto, kūno ir sielos galias, noriu išmokti kartu gyventi aistringai, tikslingai ir ramiai. Dvynių moteris mėgsta savimi pasitikinčius vyrus, drąsius, apdovanotus smegenimis. Vyrus, kurie sprendžia ir prisiima atsakomybę, greitai susigaudo, neabejoja, negriauna, mąsto ir veda paskui save. Dvynių moters neįmanoma perauklėti. Ji gali tik kaip banga sudužti į uolą, vardu "tikras vyras" ir nurimti... Jaunuoliai 30-40 metų prašau man nerašyti... nesu nei psichologė, nei auklė... ir dar nerašykite tie, kurie jau turite drauges draugas. lt, juk jau susiradote
Anketos statistika
Prisijungta: prisijungusi
Dovanos

Norėdamas pamatyti išsamesnę informaciją apie narį prisijunk arba užsiregistruok

  • Draugas.lt pažintys yra populiariausios pažintys Lietuvoje, todėl čia tikrai rasi su kuo susipažinti ir ką pakviesti į pasimatymą!
  • Draugas.lt pažinčių svetainė - greita registracija el. paštu arba su Facebook, tinka merginoms ir vaikinams, vyrams ir moterims, bei senjorams ieškantiems draugų, nuotykių, antros pusės, ilgalaikių santykių.
  • Pažintys lietuviams! Ieškok ir susipažink su lietuviais iš visos Europos - UK, Anglija, Airija, Norvegija, Vokietija, Švedija ir kitos šalys.
  • Registruokis ir naršyk nemokamai Draugas.lt pažinčių portale. Geriausios naujos pažintys, pokalbiai, flirtas ir pažinčių žaidimai, bei pažinčių programėlė tavo telefone. Atrask naujas pažintis internete!
  • Prisijunk prie didžiausio Lietuvoje pažinčių klubo klubo ir gauk dovanų VIP narystę, 50 kreditų ir 3 virtualias dovanas!